За продажба Къща, Sosua, Puerto Plata, Доминиканска Република, La Mulata

За продажба - Cod. 38522

  • Типология: Къща
  • Област: 13772 m²
  • Номер на стая: 5
  • Етаж: 2

Уникалното местоположение на къщата дава възможност от терасата да се насладите на прекрасна панорамна гледка към околността, красиво озеленен пейзаж към морето, в зависимост от метеорологичните условия до Пуерто Плата! Красивият изглед не може да бъде блокиран от съседите.
Обект: Двуетажна вила с площ от 429 м² на 13.772 м² парцел (лек хълм) с 2 спални и 3 бани / WC. Прилежащата къща за гости със собствена баня и тоалетна е красиво проектирана и също така граничи с басейна и терасата.
Вилата има просторно, открито разпределение на 3 различни нива. Долно ниво с кухня, трапезария, хол, WC и достъп до басейна и терасата и до навеса (2 паркоместа). В средното ниво е антре, стая за гости с WC, трапезария и стълбище. В горната част има огромен офис, спалня, баня / WC и балкон.
Дневна, трапезария и кухня; всички с гледка към прикрепената директно към къщата около 200 м² басейн и тераса, която предлага прекрасна гледка. В басейна с площ от около 100 квадратни метра има джакузи.
Двойният гараж и навесът са просторни и подходящи за по-големи коли.
Вилата разполага със слънчева система (24 часа), вода, интернет и немска телевизия.
Около къщата, градината, създадена от нас за тропически усет. Банани, кокосови орехи, авокадо и лимони могат да се ядат z. Т. реколта през цялата година. През цялата година цъфтящите растения осигуряват тропически магически свят. Разрешено е всякакъв вид животновъдство.
Къщата за гости може да се наеме като легло и закуска.
Големият имот може лесно да бъде изграден с други ваканционни жилища.
Връзка: до Sosua: около 3 KM / до плажа: около 4 KM / до международното училище около 1 KM / до летището Puerto Plata около 15 KM / до болницата около 3 KM / град Пуерто Плата около 30 KM

Красивият имот се намира между градовете Sosúa и Cabarete на северния бряг. Sosúa се намира от двете страни на дългата Playa Sosúa. Плажът предлага водни спортове. Пътеката с пясъчен плаж е заобиколена от ресторанти и магазини за сувенири. Sosúa се състои от две области: Los Charamincos на запад и El Batey на изток. На близък коралов риф можете да се потопите чудесно. Гмуркащите пътувания водят до развалините на потъналия през 1993 г. Zingra. Sosúa е бурен курорт на скалист плаж между Пуерто Плата и Кабарете. Sosúa е разделен на предимно обитавани от местните жители, разположен на запад от района Charmicos и на изток, туристически El Batey. От 70-те години на миналия век бившето рибарско селище се е превърнало в забавен малък град с тесни улички, където хората могат да се разходят из ресторанта до ресторанта или от бара до бара през нощта.
Кабарете е най-спортният курорт в Доминиканската република, който дължи своя бум на туризма преди всичко на оптималните си условия за вятър и кайтсърф. Средната сила на вятъра в дългия плажния залив на бившето рибарско селище е около четири до пет; дори през лятото и есента. Този кабарете е търсен спорт за уиндсърфинг изроди от цял свят. Сценариите на главната улица на селото, по пътя между Сосуа и Рио Хуан, също привличат туристи от съседните села.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB