За продажба Търговско предприятие, Bayahibe Dominicus, La Romana, Доминиканска Република, Peatonal

За продажба - Cod. 41346

  • Типология: Търговско предприятие
  • Област: 220 m²
  • Номер на стая: 1
  • Етаж: 1

Ресторантът се намира в „Dominicus Americano“, известен с най -красивия плаж в Доминиканската република, но и с огромната италианска и европейска общност, която живее там. В Доминик се чувствате в Карибите, но в европейски контекст, съставен от вили с градини, жилищни села, заобиколени от палмови дървета и басейни и великолепни петзвездни курорти, където можете да прекарате различен ден. Намира се на няколко километра от Bayahibe, на 15 минути от Casa De Campo и летищата La Romana и на 30 минути от Punta Cana / Bavaro.

Благодарение на доставката и ниските разходи за управление, ресторантът остава отворен почти винаги, отворен въпреки пандемията и сега, който възобнови нормалния си работен поток, се продава пълен с цялото си оборудване и готов за работа веднага. Мануела и нейният партньор са решили да се пенсионират. Заслужен !!! Мануела казва, че е посветила целия си живот на кетъринга, първо в Рим на Пиаца ди Испаня, а след това в Карибите. Броят на местата варира от 60 до 80 в случай, че искате да се откажете от музиката на живо. Разположен в центъра на пешеходната зона и само на 2 минути от морето, ресторантът е приятно заобиколен от типичните магазини в карибски стил и се намира на централния площад на Доминик, който беше напълно реновиран преди 3 години. Следователно ресторантът също е новопостроен с пещ на дърва и барбекю. Напълно отворен, предвид температурите и приказния климат, той измерва приблизително 220 квадратни метра с 24-часово наблюдение, както в цялата област Доминик. Той предлага най -добрата римска пица в района и меню, състоящо се от класически тестени изделия, риба и месни ястия, характерни за италианската кухня. Продажната цена, която беше около 130 000 евро преди пандемията, беше коригирана и съобразена с новата икономическа ситуация и е 94 000 евро.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB