Под наем Къща, Samanà, Las Terrenas, Доминиканска Република, calle duate plaza taina las terrenas

Под наем - Cod. 34465

  • Типология: Къща
  • Област: 10000 m²
  • Номер на стая: 100000
  • Етаж: 4

За Paradise Holiday LT
Ние сме компания за управление на продажба / Наем / администрация и услуги с повече от 22 години насочване на най-добрата дестинация, особено Terrenas Доминиканската република Samana нашата компания се разраства. Надяваме се да ви видим там, за да определите вашите празници, да разработвате решения и да ги реализирате; Какво чакате, свържете се с нас?

В нашите услуги предлагаме наеми вили и апартаменти, както земни, така и Bavaro, Санто Доминго, Пуерто Плата, Jarabacoa, Constan-za като цяло в Доминиканската република

Продажба на апартаменти, вили, къщи, вили, магазини, хотели и земи, организираме екскурзии, гмуркане с морски изглед, екскурзии за наблюдение на китове, гледане на деца, такси, ресторант и др.

 

Визия, мисия и ценности

View.

Най-ефективната институция, която предоставя туристически услуги и доходи от Лас Теренас и Доминиканската република, се ангажира с високи постижения и качество на услугите.



Мисия.

Осигуряване на най-надеждните услуги за управление на активи на физически лица, фирми и корпорации, подкрепени от нашата способност стратегия и дързост, със социална отговорност и ангажимент за върхови постижения във всички наши услуги.



Стойности.
Ние сме посветени на предоставянето на услуги с уважение, почтеност, прозрачност, високи постижения, качество, иновации и работа в екип на всички наши клиенти.


Чрез следната форма можете да се свържете с нас. Ще отговорим на Вашето запитване възможно най-скоро.

Име и фамилия

електронна поща

телефон

афера

съобщение

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB