За продажба Вила, Casa de Campo, La Romana, Доминиканска Република, EL POLO 24

За продажба - Cod. 30390

  • Типология: Вила
  • Област: 385 m²
  • Номер на стая: 4
  • Етаж: 1

Карибите, Доминиканска република, лукс, Каса де Кампо, ел поле 24 ИЗКЛЮЧИТЕЛНО вила с басейн в CASA де Кампо в квартал EL POLO. С редица MQ. 385 ON A TERR. MQ 1000, година на COST. 2008 г. включително: ПРОСТОРЕН COMINI, 4 спални, 5 бани, жилище сервиз, верандата и тераса, градина.

Модерна вила с изглед Polo Fields. Този изискан и модерен вила разполага с невероятна гледка на открито и изискан басейна. Той предлага четири зашеметяващи спални на две нива и е с изглед към невероятна полета поло. Тази къща предлага висок стандарт на декор със съвременен и модерен стил. На горния етаж има магистърска елегантен апартамент, който разполага с удобна спалня и стая за гости, както с голяма самостоятелна баня самостоятелна мрамор. Двете стаи са свързани с изключителна тераса с открита гледка към полетата с топка. елегантен Холът е идеален за забавна и осигурява комфортна среда за приятели и за семейни събирания. Напълно функционална кухня включва уреди от неръждаема стомана и е достъпен директно от областите на командирования персонал. Произведено за разходните следобеди на стреса от зоната на външния басейн, може би свидетели директно от басейна за една вълнуваща предизвикателство на Polo.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB